REDNEWS.grREDNEWS.gr
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • Βαθμολογία – Αποτελέσματα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • OLYMPIACOS BC
    • OLYMPIACOS WOMEN
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
    • ΒΟΛΕΪ
      • ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΕΣ
      • ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
    • ΠΟΛΟ
      • ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ
      • ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΣΠΟΡ
Αναζήτηση
© 2022 REDNEWS. All Rights Reserved.
Αναγνωση: Έχασε, αλλά δεν… χάθηκε
Ενημερώσεις Εμφάνιση Περισσότερων
Ροή Ειδήσεων
Χωρίς τρεις στο Βερολίνο
OLYMPIACOS BC
Σταματέλος: “Απορώ γιατί έμεινε εκτός ο Φορτούνης”
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Σπανός: «Η ΑΕΚ ήρθε με σκοπό να μην αγωνιστεί»
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0: Τα highlights (video)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κ. Κατσουράνης: “Ο Ολυμπιακός θα έχανε αν έπαιζε με τρία 10άρια”
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αα
REDNEWS.grREDNEWS.gr
Αα
Αναζήτηση
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • Βαθμολογία – Αποτελέσματα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • OLYMPIACOS BC
    • OLYMPIACOS WOMEN
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
    • ΒΟΛΕΪ
    • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
    • ΠΟΛΟ
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΣΠΟΡ
Follow US
© 2022 REDNEWS. All Rights Reserved.
REDNEWS.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > OLYMPIACOS BC > Έχασε, αλλά δεν… χάθηκε
OLYMPIACOS BCΜΠΑΣΚΕΤ

Έχασε, αλλά δεν… χάθηκε

REDNEWS Team
Last updated: 10/01/2019 11:44 ΜΜ
REDNEWS Team Published 10/01/2019
Κοινοποίηση
Κοινοποίηση

Το έργο του Ολυμπιακού ήταν δεδομένα δύσκολο, καθώς αντιμετώπιζε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ στην Μαδρίτη, χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και έχοντας στην… πλάτη μια εξαντλητική παράταση, 48 ώρες πριν, απέναντι στην Μπασκόνια.  Παρόλα αυτά όμως και παρά το γεγονός πως στο πρώτο μισό είχε ήδη δεχτεί 54 πόντους, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έμενε ζωντανή στο παιχνίδι, μέχρι τα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου, (78-70), μέχρι να «τρέξει» η Ρεάλ ένα 13-2 και να… τελειώσει το ματς, με το τελικό 94-78 να φέρνει τον Ολυμπιακό στο 11-7 και την 5η θέση, πάντα, όμως, για τα καλά μέσα στο… κόλπο της πρώτης τετράδας.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι και προηγήθηκε με ένα γρήγορο 3-6 και 8-13 με τρίποντο του Σπανούλη. Η Ρεάλ απάντησε με ένα 8-2 για το 16-15, όμως και πάλι ο Ολυμπιακός, με τρίποντο του Γκος, πήρε κεφάλι με 16-18. Ένα τρίποντο του Τέιλορ έφερε για πρώτη φορά την Ρεάλ μπροστά με 21-18, ενώ ο Ρέγες ανέβασε το σερί της «Βασίλισσας» στο 7-0 (23-18), με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται  με 28-23, μετά από τρίποντο του Καμπάτσο.

Με πέντε συνεχόμενους πόντους των Σπανούλη και Μπόγρη, ο Ολυμπιακός έφερε γρήγορα το παιχνίδι στα ίσα (28-28), με τον Έλληνα σέντερ να έχει ήδη οκτώ πόντους!  Η Ρεάλ απάντησε με τον ίδιο τρόπο, με τους Ρέγες και Κοσέρ να γράφουν το 33-28, ενώ το τρίποντο του Τόμπκινς έφερε για πρώτη φορά την Ρεάλ στο +8 (47-39).  Δύο βολές του Τόμπκινς έφεραν για πρώτη φορά διψήφια διαφορά για τους Καστιγιάνους (51-41), με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με την Ρεάλ μπροστά με 54-46 και τον Ολυμπιακό να πληρώνει την κακή του άμυνα σε αυτό το πρώτο 20λεπτο.

Ένα γκολ – φάουλ του Αγιόν έφερε και πάλι την Ρεάλ στο +10 (60-50), όμως Παπανικολάου και Πρίντεζης έριξαν γρήγορα την διαφορά στους 6 (60-54). Σπανούλης και ΛεΝτέι έχασαν ευκαιρίες να ρίξουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, με αποτέλεσμα Καμπάτσο και Ράντολφ να… τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό και με ένα 5-0 να επαναφέρουν την διαφορά σε διψήφια επίπεδα (67-56) και το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με τους Καστιγιάνους μπροστά με 72-63.

Ένα λέι απ του Μπόγρη, με το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, έριξε την διαφορά στους 7 (92-65), όμως η Ρεάλ απάντησε με ένα 4-0 για το 76-65. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ρίξει την διαφορά ώστε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια στα τελευταία λεπτά για να γυρίσει το ματς (81-72 στο 36’), όμως οι Καστιγιάνοι ήταν… καυτοί από την περιφέρεια  και με ένα 10-0… τελείωσαν το ματς (91-72). Έτσι το τελικό 94-78 διατήρησε την Ρεάλ στην 2η θέση με 14-4, με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει την… διαβολοβδομάδα με 1-1, πέφτοντας στην 5η θέση με 11-7.

15 πόντους και 8 ριμπάουντ είχε ο Ζακ ΛεΝτέι, με τον Γκος να ακολουθεί με 13 πόντους, τον Σπανούλη να έχει 12 πόντους και 11 ασίστ, τον Πρίντεζη να έχει 11 πόντους, με την μεγάλη έκπληξη, όμως, να είναι ο Γιώργος Μπόγρης, που τελείωσε το ματς με 12 πόντους. Για την Ρεάλ, 16 πόντους και 8 ριμπάουντ είχε ο Ράντολφ, από 13 πόντους οι Καμπάτσο και Αγιόν, ενώ ο Τέιλορ είχε 11 πόντους.

Τα δεκάλεπτα:  28-23, 54-46, 72-63, 94-78

Διαβάστε ακόμα

Χωρίς τρεις στο Βερολίνο

Έβαλε στη θέση του τον Λουτσέσκου ο Σωκράτης

Ισόπαλο το ντέρμπι της Τούμπας

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι 11άδες των ομάδων

Επιστροφή στο ΣΕΦ για προπόνηση μετά την αναβολή του ματς με το Λαύριο

TAGGED: redtop

VIDEO

Κοινοποίηση άρθρου
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp Email Copy Link Print
Avatar photo
By REDNEWS Team
Ακολουθήστε:
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό όπου πας εσύ πάντα θα μαι εγώ να σου τραγουδώ Θρύλε ολέ, ολέ, Θρύλε ολέ, ολέ...
Επομενο θεμα Ο Σπανούλης έβγαλε το δάκτυλο του, όμως επέστρεψε μέσα σε 3 λεπτά! (vid)
Προηγουμενο θεμα “Έβγαλε μάτια” ο Μπόγρης

Ροή Ειδήσεων

Χωρίς τρεις στο Βερολίνο
OLYMPIACOS BC 06/02/2023
Σταματέλος: “Απορώ γιατί έμεινε εκτός ο Φορτούνης”
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 06/02/2023
Σπανός: «Η ΑΕΚ ήρθε με σκοπό να μην αγωνιστεί»
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 06/02/2023
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0: Τα highlights (video)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 06/02/2023
Κ. Κατσουράνης: “Ο Ολυμπιακός θα έχανε αν έπαιζε με τρία 10άρια”
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 06/02/2023
Χριστόγλου: «Κερδισμένος από την ισοπαλία ο Ολυμπιακός»
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 06/02/2023
//

To μακροβιότερο site στην ερυθρόλευκη ενημέρωση.

REDNEWS.grREDNEWS.gr
Follow US

© 2007-2022 REDNEWS - All Rights Reserved.

  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
Καλωσήρθατε

Είσοδος στο rednews

Lost your password?