Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξαλλος Μαρτίνς: “Δεν σέβονται τους ποδοσφαιριστές. Είναι ντροπή”

Οργισμένες δηλώσεις με αφορμή την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά το απόσπασμα από τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στην COSMOTE TV για τον τελικό του Κυπέλλου (όλη η συνέντευξη θα προβληθεί την Κυριακή στο pre game tου αγώνα):

«Δεν κατορθώσαμε να κάνουμε τον τελικό όταν έπρεπε και από τότε όρισαν την ημερομηνία της 30ης Αυγούστου. Ερχόμαστε σε αυτό το γήπεδο σήμερα και το βλέπουμε σε αυτή την κατάσταση… Αυτό αποτελεί έλλειψη σεβασμού στο ίδιο το ποδόσφαιρο. Δεν σέβονται τους ποδοσφαιριστές. Είναι ντροπή και δείχνει απόλυτη ανικανότητα.

Πρέπει η Ελλάδα να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο και να αρχίσει να το σέβεται, γιατί το να θέλεις να διοργανώσεις τελικό Κυπέλλου σε αυτό το γήπεδο είναι πραγματικά απαράδεκτο και δείχνει έλλειψη σεβασμού προς όλους μας.

Δείχνει την απόλυτη ανικανότητα της Ομοσπονδίας και είναι πραγματικά ντροπή. Αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να ήταν το σύμβολο του ελληνικού ποδόσφαιρου. Το γεγονός πως διάλεξαν αυτήν την ημερομηνία και αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δείχνει την ανικανότητα τους. Συγγνώμη, αλλά δεν βρίσκω άλλη λέξη».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ