Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι είναι ΚΥΡΙΟΣ. Και το αποδεικνύει καθημερινά. Δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.
Οι ΑΕΚτζήδες μέσα στις πολλές απρέπειες που έκαναν σήμερα, όπως που γιούχαραν την αντιπρόεδρο της Superleague, Κάτια Κοξένογλου, που πήγε για την απονομή (προφανώς δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται σε γυναίκες όσο και αν λεν ότι πρεσβεύουν κάτι το διαφορετικό), στο τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό άρχιζαν να φωνάζουν ειρωνικά το όνομα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Χωρίς να έχει δώσει κανένα δικαίωμα, ακόμα και αν κάποια σάιτ έγραφαν ότι δεν είχε συγχαρεί την ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου, ο Μεντιλίμπαρ άκουσε το όνομά του από τις κιτρινόμαυρες εξέδρες.
Τι απάντησε ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου;
«Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ που πήρε το πρωτάθλημα με την αξία της. Πρέπει στο ποδόσφαιρο να ξέρουμε να χάνουμε και να κερδίζουμε.
Δεν ξέρω γιατί τραγουδούσαν οι οπαδοί της το όνομά του. Πρέπει να ξέρεις να χάνεις και να ξέρεις να κερδίζεις» είπε στη συνέντευξη Τύπου. Και έφυγε με το γνωστό του χαμόγελο.
Τα λέμε του χρόνου λοιπόν.
