Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Κάζο για τη Νότιγχαμ, τελειώνει ο Λαμουσί

Αδοξο τέλος είχε για τη Νότιγχαμ Φόρεστ η πορεία της στην Τσάμπιονσιπ αφού δεν κατάφερε να μπει στην διαδικασία των πλέι οφ για να διεκδικήσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Νότιγχαμ ηττήθηκε με 4-1 από την Στόουκ και έχασε το “τρένο” των πλέι οφ, με τον προπονητή της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Λαμουσί, να αναλαμβάνει την ευθύνη:

«Δεν έχω λόγια», είπε. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη απόψε ή τι συνέβη στα τελευταία πέντε παιχνίδια – πώς είναι δυνατόν να χάσουμε τα πλέι οφ, με ένα μόνο σημείο.

Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη απόψε – επιστρέψαμε στο παιχνίδι και μετά, 20 λεπτά πριν από το τέλος, χάσαμε τον έλεγχο. Δεν έχω λόγια στο μυαλό μου τώρα. Μόνο καταστροφή. Απαράδεκτο!

Λυπάμαι τόσο για τη Νότιγχαμ – τους οπαδούς και όλους τους ανθρώπους που μας έχουν παρακολουθήσει όλη τη σεζόν. Είναι απλώς απαράδεκτο να χάνουμε αυτό που χάσαμε σήμερα.

Είναι απλώς απαράδεκτο αυτό που συνέβη απόψε. Είναι απλώς απαράδεκτο μετά από αυτό που κάναμε για 12 ή 13 μήνες, να είμαστε έξω έτσι. Το χειρότερο σενάριο. Είναι απλώς απαράδεκτο και δεν μπορώ να το εξηγήσω. Λυπάμαι πολύ. Δεν έχω λόγια για να εξηγήσω τι συνέβη, αλλά η γεγονός είναι ότι η Φόρεστ είναι εκτός πλέι οφ. Και αυτό είναι μόνο δικό μας λάθος. Και πρώτος φταίω εγώ φυσικά.

Πιθανώς ήμασταν κουρασμένοι. Σίγουρα το παιχνίδι στο City Ground χωρίς οπαδούς είναι διαφορετικό. Αλλά δεν θα δεχτώ καμιά δικαιολογία. Είναι απλώς απαράδεκτο και μη επαγγελματικό αυτό που κάναμε απόψε, ειδικά μετά από μια μακρά, μακρά σεζόν.

Είναι μόνο δικό μας λάθος. Έχουμε χάσει πολλές ευκαιρίες για να εξασφαλίσουμε τα πλέι οφ, για λίγα λεπτά και λίγα δευτερόλεπτα».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ