Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ξεκινούν τα καλοκαιρινά καμπ  της Ακαδημίας

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού πιάνει και πάλι δουλειά, καθώς οι ερυθρόλευκοι, με ανακοίνωση τους, ενημερώνουν τόσο για το Summer Camp, στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά γεννημένα από το 2009 ως το 2015, όσο και για το Off Season workout, στο οποίο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχή παιδιά γεννημένα από το 2004 ως το 2008.  

Αναλυτικά η ερυθρόλευκη ενημέρωση:

Τα καλοκαιρινά camp της Olympiacos BC The Academy αλλάζουν μορφή προσφέροντας τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να δουλέψουν πολύπλευρα και στοχευμένα!

Τα παιδιά γεννημένα από το 2009 έως 2015 μπορούν να συμμετέχουν στο Summer Camp το οποίο είναι χωρισμένο σε δυο περιόδους και θα γίνεται τις πρωινές ώρες. Οι μικροί αθλητές θα δουλεύουν πάνω στα βασικά της καλαθοσφαίρισης ενώ θα έχουν και την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν ομιλίες από τα αστέρια της ομάδας μας.

Για τα μεγαλύτερα παιδιά γεννημένα από 2004 έως 2008 η Ακαδημία έχει διαμορφώσει το Off Season Workout, ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης χωρισμένο σε τρεις περιόδους.

Οι αθλητές θα προπονούνται σε δυο τρίωρες προπονήσεις την ημέρα δουλεύοντας στη πρωινή προπόνηση κομμάτια που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και των αθλητικών ικανοτήτων ενώ η απογευματινή προπόνηση θα είναι αφιερωμένη στη βελτίωση της τεχνικής και τακτικής κατάρτισης των αθλητών μέσα από ένα πλούσιο ασκησιολόγιο. Στα πλαίσια των camp θα γίνονται παρουσιάσεις και ομιλίες στα παιδία πάνω σε αντικείμενα όπως διατροφή, προγραμματισμός και στοχοθεσία.

Tα camp θα παρέχουν στους αθλητές νερό, χυμό, σνακ αλλα και δώρο t-shirt.

*Στα προγραμματισμένα camp θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα υγιεινής από τη ΓΓΑ και τον ΕΟΔΥ.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο της γραμματείας 210-4833283 στις ώρες 15:30- 21:00.

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ