Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Λαρεντζάκης: «Επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση»

Η ώρα του… αιώνιου ντέρμπι πλησιάζει (5/2, 21:00), με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να μιλά για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, που θα σημαδευτεί από την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

Για το τι περιμένει από την ομάδα του:

«Δεν είναι ευχάριστο όταν χάνεις. Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση, έχουμε δουλέψει αρκετά όλη αυτή την εβδομάδα και ξέρουμε την ιδιαιτερότητα αυτού του παιχνιδιού.»

Για το πόσο διαφορετικό περιμένει τον Παναθηναϊκό σε σχέση με τον α’ γύρο:

«Ο Παναθηναϊκός έχει μία αρκετά καλή ομάδα θεωρώ. Πόσο μάλλον με το νέο προπονητή οι παίκτες θέλουν να δείξουν πράγματα και θα αλλάξουν διάφορα. Αυτό είναι επικίνδυνο για τον αντίπαλο.»

Για την απουσία του Νέντοβιτς:

«Σίγουρα ο Νέντοβιτς είναι πολύ ταλαντούχος και ο Παναθηναϊκός ειδικά στην επίθεση τον έχει πολύ ανάγκη. Σίγουρα η απουσία του μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες απουσίες όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να καλύψουν το κενό και γίνονται πιο επικίνδυνοι.»

Για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες:

«Σίγουρα είναι άσχημο που δεν θα έχουμε κόσμο. Όλοι περιμένουν πως και πως αυτά τα ματς αλλά αυτό που ζούμε είναι κάτι πρωτόγνωρο και εύχομαι να έρθει σύντομα η ώρα που θα είμαστε πάλι όλοι μαζί στο γήπεδο.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ