
Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, αλλά και την συμμετοχή του Ολυμπιακού στα Play Offs της Euroleague, μίλησε ο Μιχάλης Λούντζης στην Media Day της ομάδας, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (1/4, 21:00).
Για την πορεία του Ολυμπιακού και το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα:
«Μέχρι τώρα η χρονιά έχει πάει πάρα πολύ καλά, έχουμε εξασφαλίσει τα Play Offs και το πλεονέκτημα της έδρας, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Τώρα είναι τα σημαντικά παιχνίδια, με αρχή το αυριανό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, που είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε την νίκη, όπως πάντα, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα παλέψουμε για την νίκη.
Για την ετοιμότητα του ενόψει του αγών με τους Καταλανούς:
«Προσπαθώ να είμαι έτοιμος όποτε μου ζητηθεί να βοηθήσω την ομάδα. Αν χρειαστεί να μπω και να παίξω, αυτό θα κάνω, οπότε μένω εκεί και προσπαθώ να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου όσο μπορώ.


Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC
-
Τα εισιτήρια με Προμηθέα
Ο Προμηθέας είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά της Basket League, με την...
-
Ο Πρίντεζης “έπιασε” τον Τόμιτς
Γιώργος Πρίντεζης και Μίλαν Τόμιτς δεν συναντήθηκαν μόνο στο κλειστό του Περιστερίου. «Συναντήθηκαν» και...
-
Λήξη συναγερμού για ΜακΚίσικ
Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Σακίλ ΜακΚίσικ,...
-
Τα highlights του θριάμβου επί του Περιστερίου (vid)
Δείτε τις καλύτερες στιγμές της νίκης του Ολυμπιακού στο “Α. Παπανδρέου” επί του Περιστερίου.