Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες με Αντβέρπ”. Αμφίβολοι Λαλά και Ανδρούτσος

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ.

Αποκάλυψε ότι ο Μασούρας δεν υπολογίζεται για το ματς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λαλά και Ανδρούτσος: «Ο Μασούρας δεν θα είναι έτοιμος. Πάει καλύτερα είναι κοντά στην επιστροφή, όμως όχι για αύριο. Ο Ανδρούτσος δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι έτοιμος, θα επανεξεταστεί. Ο Λαλά έχει γαστρεντερίτιδα, μία ίωση, δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Οι άλλοι είναι καλά, με εξαίρεση τον Φορτούνη όπως όλοι ξέρετε».

Για το πότε θα έχει η ομάδα μεγαλύτερη διάρκεια καλής απόδοσης, σε σχέση με το ημίωρο με τον Ατρόμητο; «Δουλεύουμε πάνω σε αυτό για να έχουμε σταθερότητα και μεγαλύτερη διάρκεια. Αύριο είναι εντελώς διαφορετικό ματς, παίζουμε εναντίον επιθετικής ομάδας, έχει πολύ καλούς επιθετικούς, παίζει καταιγιστικά με κάθετες πάσες. Θέλουμε να είμαστε συνεχώς πιο έτοιμοι και συνεχώς βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Θέλουμε να είμαστε το ίδιο καλοί όπως στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά να είμαστε και πιο αποτελεσματικοί».

Ποιο θα είναι το κλειδί για το τρίποντο: «Χρειαζόμαστε σταθερότητα, επιμονή και εξυπνάδα. Πρέπει να είμαστε τακτικά άψογοι. Θέλει υπομονή, ο αντίπαλος κάποιες φορές θα είναι ανώτερος, θα πρέπει να το διαχειριστούμε. Θα υπάρχουν και διαστήματα που θα είμαστε καλύτεροι εμείς. Θα πρέπει να έχουμε τακτική καλή και να εκμεταλλευτούμε κάποιες αδυναμίες που έχει η Αντβέρπ και να αντιμετωπίσουμε το επιθετικό παιχνίδι της»

Αν θα αλλάξει το σύστημα λόγω της διαφορετικότητας του αγώνα και πόσο επηρεάζει η συμμετοχή του Καμαρά το σχεδιασμό: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τα πλάνα, τα συστήματα και τη στρατηγική μας. Ο Μαντί είναι έτοιμος, έχει πιθανότητα να παίξει, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για το πώς προετοιμαζόμαστε».

Αν υπάρχει κάποιο στοιχείο αγωνιστικά που θα δώσει το αποτέλεσμα απέναντι στην Αντβέρπ: «Υπάρχουν πολλά πράγματα να βελτιώσουμε στη δομή μας, ακόμη κι αν φαίνεται ότι κάποια είναι καλά. Θέλουμε να είμαστε το ίδιο δημιουργικοί, μπορούμε να κάνουμε πολλές φάσεις, πρέπει να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας. Είναι αλήθεια ότι ακόμη δεν έχουμε δει την ομάδα μας όπως θέλουμε και δουλεύουμε να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού. Είμαστε ευχαριστημένοι στο κέντρο και με τις μεταβάσεις από επίθεση σε άμυνα. Πρέπει να βελτιώσουμε και τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Είναι κομμάτια τα οποία συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Ο προπονητής της Αντβέρπ είπε ότι προβληματίζεται από τα γκολ που δέχεται. Ποντάρετε σε αυτό, να περιμένουμε πολλά γκολ αύριο; «Το αυριανό ματς μπορεί να είναι πολύ ανοιχτό και να δούμε πολλά γκολ. Είναι και οι δύο ομάδες επιθετικές που κυνηγούν το γκολ και παίζουν ανοιχτά. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ επιθετική ομάδα, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να είμαστε το ίδιο δημιουργικοί όπως με τον Ατρόμητο αλλά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας αυτή τη φορά. Συμφωνώ ότι αναμένεται ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ