
Συνέχεια στις νίκες έδωσε ο Ολυμπιακός Β’, με την αναπτυξιακή ομάδα των “ερυθρόλευκων” να επικρατεί με χαρακτηριστική άνεση του Αγρινίου με 90-73, φτάνοντας το 9-1, μετά από 10 αγωνιστικές.
Το παιχνίδι είχε ουσιαστικό ενδιαφέρον στο πρώτο μισό του, καθώς ο Ολυμπιακός είχε μεν τον πρώτο λόγο, όμως δεν είχε καταφέρει να… χτίσει μια διαφορά ασφαλείας, όπως δείχνει το 47-40 της ανάπαυλας. Το ξέσπασμα, όμως, ήρθε στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους Πειραιώτες να τρέχουν ένα επιμέρους 24-11… εκτοξεύοντας την διαφορά στους 20 πόντους (71-51), με το τελικό 90-73 να έρχεται με χαρακτηριστική άνεση.
Εντυπωσιακός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μελισσαράτος με 23 πόντους, με την Χρηστίδη να προσθέτει 16 , τον Πετρόπουλο να έχει 12 πόντους, εννιά ριμπάουντ και πέντε ασίστ και τον Αρσενόπουλο να σκοράρει 10 πόντους.
Για το Αγρίνιο, ο Κέβιν είχε 13 πόντους και ο Μιχάλογλου 11.
Τα δεκάλεπτα: 21-16, 47-40, 71-51, 90-73


Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC
-
Μάρτιν: Ο… ογκόλιθος (pics, vids)
Ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός Play offs της Euroleague, τερματίζοντας στην 12η θέση της regular...
-
Στιγμές χαλάρωσης στην Λάρνακα για Βεζένκοφ (pic)
Στην Κύπρο βρίσκεται ο Σάσα Βεζένκοφ, μετά την μίνι άδεια που πήραν οι παίκτες...
-
19/4/1994: 27 χρόνια από το… πρώτο αίμα του Τελ Αβίβ (vids, pics)
27 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τον θρίαμβο του Τελ Αβίβ, στις 19 Απριλίου...
-
ΜακΚίσικ: Ο… τυφώνας! (pics, vid)
Ένας από τους παίκτες που εδραιώθηκαν ως ένα από τα βαρόμετρα του Ολυμπιακού, την...