Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μπαρτζώκας: “Είμαστε πιο ώριμοι και καλύτεροι”

Στη Media Day του Ολυμπιακού και της Bwin ενόψει της έναρξης της φετινής σεζόν, ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε μεταξύ άλλων πως μπόρεσε να πιέσει τη διοίκηση για κάποιες καλές μεταγραφές και η συμβολή του μεγάλου χορηγού των ερυθρολεύκών σ’ αυτό, ήταν μεγάλη. Παράλληλα, τόνισε πως η φετινή ομάδα είναι πιο ώριμη και καλύτερη.

“Εγώ είμαι εδώ πάνω από 1,5 χρόνο τώρα και αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω, είναι πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολλές φορές πιο σημαντικές από τις υπογραφές και εμείς μετά από κάποια event που από κοινού έχουμε κάνει, πιστεύω πως υπάρχουν ανθρώπινες σχέσεις πολύ σημαντικές.

Θέλω και εγώ να πω από την πλευρά μου ένα ευχαριστώ, γιατί μπόρεσα να πιέσω τη διοίκηση για κάποιες πιο δαπανηρές μεταγραφές το καλοκαίρι και σίγουρα και η συμβολή σας (της BWIN) σ’ αυτό είναι σημαντική”, ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για την φετινή σεζόν και αν θα είναι πιο… διαβασμένος ο Ολυμπιακός, απάντησε: “Η πανδημία προφανώς στοίχισε στον Ολυμπιακό, αλλά και σε όλες τις ομάδες, δεν θέλω να νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου εμείς. Όλες οι ομάδες είχαν πρόβλημα, ίσα ίσα εμείς έχουμε ευτυχώς ως σύλλογος υψηλό επίπεδο οργάνωσης και με το ιατρικό μας τιμ και όσον αφορά τα ταξίδια που κάναμε.

Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι ότι δεν είχαμε τον κόσμο μας εδώ και ξεκάθαρα, αν δείτε και τα παιχνίδια, κάναμε εννέα νίκες εκτός έδρας, περισσότερες από ποτέ στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά χάσαμε αρκετά παιχνίδια εδώ. Παιχνίδια που θεωρούμε ότι ίσως με το σπρώξιμο που θα είχαμε από τους φίλους της ομάδας, κάποια απ’ αυτά μπορεί να τα χαμε κερδίσει.

Είναι μια δύσκολη κατάσταση, δυο χρόνια ήμασταν σε μια διαδικασία θυσίας, που δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς, όποιος δεν είναι κάθε μέρα με την ομάδα και δεν βλέπει την καθημερινή διαδικασία στην προπόνηση, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει όπως είπαν και οι πρόεδροι χθες, τώρα έχουμε μπροστά μας προκλήσεις, είμαστε πιο ώριμοι και πιο έμπειροι, θεωρώ ότι είμαστε και καλύτεροι. Αλλά αυτό είναι στα λόγια, μένει να αποδειχθεί στην πράξη, πόσες νίκες θα κάνουμε, τι θα κατακτήσουμε φέτος, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι έχουμε δουλέψει στη σωστή κατεύθυνση”.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ