Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μπαρτζώκας: «Περήφανος γι αυτά που κάνουν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Ολυμπιακός άνοιξε τον κύκλο των φιλικών αγώνων κατά του κορωνοϊού, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με δηλώσεις του, να μην κρύβει την υπερηφάνεια του για την κίνηση αυτή των προέδρων του Θρύλου, ενώ παράλληλα μίλησε και για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά:

Τα παιχνίδια της Δευτέρας είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία της ομάδας μας και ευχαριστούμε και την ΕΡΤ που τα καλύπτει, γιατί δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους μας να δουν την ομάδα, καθώς και κάποια παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Είναι διπλό το κέρδος για μας, γιατί  βρίσκουμε αγωνιστικό ρυθμό, παίζοντας με σοβαρές ομάδες όπως ο Κολοσσός και με τα μηνύματα που δίνουμε, είναι μια πραγματικά μεγάλη κοινωνική παρέμβαση.   Νιώθω πραγματικά περήφανος για το τι κάνανε οι πρόεδροι πάνω σε αυτό το θέμα.  Να μάθει και ο κόσμος πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά μας. Νιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος του Ολυμπιακού.

Δυστυχώς ο κορωνοϊός είναι ένα σημείο των καιρών. Μας έκανε να χάσουμε ένα παιχνίδι, να χάσουμε ποιότητα στις προπονήσεις και να πληγούμε λίγο από αυτό. Άλλοι έχουν πληγεί πολύ περισσότερο, χάνοντας ανθρώπους, οπότε δεν μπορούμε να το δούμε αρνητικά. Με αυτή την έννοια δεν το χρησιμοποίησα. Ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στον κόσμο. Σε όλες τις ομάδες βλέπουμε τι συμβαίνει. Χάνουν παίκτες. Ο κορωνοϊός είναι πρωταγωνιστής φέτος στην Euroleague, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα αποτελέσματα.  Είμαστε όμως χαρούμενοι γιατί επέστρεψαν και οι τέσσερις. Δϋο συμμετείχαν σήμερα, οι άλλοι δύο συμμετέχουν στις προπονήσεις.  Πιστεύω πως γρήγορα θα επανέλθουν. Συν τον Χάρισον και συν τον ΜακΚίσικ που δεν έπαιξε σήμερα, γενικά όταν μαζευτούμε θα είμαστε πραγματικά καλοί.

Δεν βλέπω βαρύ το πρόγραμμα, αλλά το πόσο καλά θα προετοιμάζεται η ομάδα. Αν είναι καλά η ομάδα, το πρόγραμμα δεν θα φαίνεται βαρύ. Αν δεν είμαστε καλά, τότε θα φαίνεται βουνό. Αν εμεις είμαστε σε καλή κατάσταση, θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και θα φέρουμε καλά αποτελέσματα στο πρόγραμμα που έρχεται.

Το πιο θετικό σημείο δεν είναι αγωνιστικό.  Ένιωσα πολύ χαρούμενος. Είδα μια πολύ καλή οργάνωση. Η φιλανθρωπία του συλλόγου είναι πολύ σημαντική. Ένιωσα ότι είναι ένα παιχνίδι που μας βγάζει από την καθημερινότητα της ρουτίνας με τις προπονήσεις. Όμως νιώθω χαρούμενος γιατί ήταν μια κοινωνική παρέμβαση πολύ σημαντική.

Πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι στην Μόσχα. Να δούμε πόσους θα έχουμε από τους παίκτες μας. Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει κανένα παιχνίδι. Ανεξάρτητα το πόσο δύσκολος είναι ο αντίπαλος, μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί παντού. Η Euroleague φέτος έχει δείξει πως όπου και να παίξεις, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Αυτό εξαρτάται από την κατάσταση που είσαι αλλά και την κατάσταση που είναι ο αντίπαλος.

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC