Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την απροσδόκητη ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη:
«Δεν το περιμέναμε και μετά το 1-0 ήμασταν νωχελικοί. Έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς νωρίτερα. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε απογοητευμένοι».
Για τις δηλώσεις του Μαρτίνς: «Πρέπει κάποιοι παίκτες να βγουν μπροστά και να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους στη δύσκολη στιγμή. Η ευθύνη βαραίνει καθαρά τους παίκτες και δεν φταίει ο προπονητής».
Για τον Βαλμπουενά: «Ο Βαλμπουενά είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής. Το καλό είναι πως είναι υγιής και μπορεί να μας βοηθήσει».
Για το πως θα λειτουργήσει το ματς αυτό: «Δεν το περιμέναμε αλλά ίσως μας βοηθήσει. Το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε για την ομάδα πάνω απ΄ όλα. Έχουμε την ποιότητα, τον χαρακτήρα και τους παίκτες για να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να προχωρήσουμε και να αφήσουμε πίσω το ματς. Ισως μας ταρακουνήσει λίγο η σημερινή ισοπαλία, για να δώσουμε περισσότερα. Πρέπει όλοι να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει».
Για τη συνέχεια: «Το παιχνίδι της Τρίτης και το παιχνίδι της Κυριακής είναι διαφορετικά. Πρέπει να δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά».
Μπουχαλάκης: “Την ευθύνη την έχουν οι παίκτες. Δεν φταίει ο προπονητής”
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό
όπου πας εσύ πάντα θα μαι εγώ
να σου τραγουδώ
Θρύλε ολέ, ολέ, Θρύλε ολέ, ολέ...
