Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση τερματοφύλακα, προν το παρόν για την θέση του δεύτερου γκολκίπερ με τον Πόποβιτς να είναι έτοιμος να υπογράψει, όμως σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Κωσταντής Τζολάκης τότε θα πρέπει να βρεθεί ο άνθρωπος που θα πάρει τα γάντια του βασικού.
Δημοσίευμα της Daily Record, που επικαλείται πληροφορίες από την Ισπανία, αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην μάχη για την απόκτηση του Ντίνκο Χόρκας, μαζί με την Σέλτικ και την Σεβίλλη.
Πρόκειται για τον 27χρονο Κροάτη τερματοφύλακα (1.89μ.) της Λας Πάλμας, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2028 και κοστολογείται στα 5.000.000 ευρώ από το Transfermarkt.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χόρκας έκανε μια γεμάτη σεζόν με 43 συμμετοχές και 14 clean sheets στην LaLiga 2.
