Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Παπανικολάου: «Δεν θα πάρει πολύ να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει» (vid)

Στην κάμερα της Euroleague και στην εκπομπή «The Crossover» του Τζο Αρλάουκας, μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου, με τον ερυθρόλευκο άσο να θυμάται τα πρώτα του βήματα στον Ολυμπιακό, να μιλά για το παρών και το μέλλον της ομάδας του Πειραιά, αλλά και το νέο κεφάλαιο, αυτό του πατέρα, που αναμένεται να ανοίξει σύντομα στην ζωή του.

«Δεν ήμουν ο πιο ταλαντούχος παίκτης της ηλικίας μου. Υπήρχαν άλλοι πιο ταλαντούχοι και γνωστοί. Κάθισα και δούλεψα σκληρά», υποστήριξε ο Παπανικολάου, που στην συνέχεια μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον Ολυμπιακό, πίσω στο 2009.

«Εκείνη την εποχή ένιωσα ότι ο Ολυμπιακός θα μου έδινε την ευκαιρία να παίξω. Ο Παναθηναϊκός το 2009 είχε δυνατή ομάδα, αλλά δεν έπαιζαν νέοι. Ο Ολυμπιακός είχε τον Βασιλόπουλο στα 23 του, τον Μπουρούση που έπαιζε, είχα πολλούς νέους παίκτες. Ο Σλούκας είχε πάει, είχαμε την ίδια ηλικία. Προσπαθούσαν να κάνουν κάτι με τους νέους. Σκέφτηκα ότι αν είχα μια ευκαιρία, θα την είχα με τον Ολυμπιακό και νομίζω ότι έκανα την σωστή επιλογή».

«Δεν σκεφτόμουν, απλά έπαιζα. Ήταν η φορά που ήμουν πιο χαλαρός, σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Δεν καταλάβαινα μάλλον στην ηλικία μου πόσο κρίσιμο ήταν. Σκέφτηκα και να χάναμε δεν θα με κατηγορούσε κανείς. Κάναμε το καλύτερο. Δεν ξέρω. Ίσως… δεν μπορώ να εξηγήσω εκείνο το Σαββατοκύριακο. Ήταν μαγική στιγμή όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την ιστορία του συλλόγου».

«Είμαι χαρούμενος για το που είναι ο Ολυμπιακός τώρα. Είχαμε δύο χρόνια που δεν ήμασταν στα καλύτερα μας. Πολλές αλλαγές έγιναν. Αλλά δεν μπορείς απλά να αλλάξει κάτι και να πας εκεί που ήσουν. Αυτή είναι η πρώτη σεζόν για να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν. Δεν θα πάρει πολύ».

Ο Παπανικολάου μίλησε και για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής του, αυτή του πρώτου του παιδιού, που θα έρθει σε λίγους μήνες στην ζωή.

«Ανυπομονώ για τον ερχομό του πρώτου μου παιδιού. Δεν ξέρω πως θα νιώθω όταν φτάσουμε κοντά στην ημέρα, για να γεννηθεί. Για τους άντρες παίρνει λίγο χρόνο για να καταλάβουν. Πάνε την μια ημέρα στο νοσοκομείο και την επόμενη επιστρέφουν με ένα μωρό. Ο Θεός έχει φτιάξει για έναν λόγο τις γυναίκες τόσο δυνατές, για να αντέξουν όλη αυτή την διαδικασία. Γεννάει τέλος Μαρτίου, αρχές Απριλίου. Κοντεύουμε. Θα σκεφτώ να κάνω όσα παιδιά έχει ο Σπανούλης, αν έρθουν μαζί με τις επιτυχίες του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ