Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Παπανικολάου: «Μετά από ήττα πρέπει να βγάζεις αντίδραση»

Ως μία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να βγάλει αντίδραση, μετά την ήττα από την Ζενίτ, βλέπει το παιχνίδι της Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια ο Κώστας Παπανικολάου, με δηλώσεις του στο περιθώριο της αναχώρησης της ομάδας για την Ισπανία.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα όταν ένα παιχνίδι περνάει, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του, κοιτάς πάντα τα θετικά και τα αρνητικά που έγιναν ώστε ξέρεις τι να διορθώσεις και τι να κρατήσεις. Υπήρχαν αρκετά κομμάτια στο παιχνίδι με τη Ζενίτ που είχαμε “θέματα” και προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας αυτή την εβδομάδα. Πάντα, έπειτα από μια ήττα θέλεις να βγάλεις αντίδραση και να επιστρέψεις στα παιχνίδια δυναμικά και να κάνεις μια μεγάλη νίκη, διαγράφοντας έτσι μια κακή ήττα.

Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, κακά τα ψέματα. Η έδρα  της Μπασκόνια είναι δύσκολη, αλλά πηγαίνουμε εκεί να διεκδικήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι για να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Στόχος της ομάδας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που εμείς θέλουμε να κάνουμε, συγκεντρωμένοι στο πλάνο, να βγάλουμε αυτά που θέλει ο κόουτς μέσα στο παρκέ και ο καθένας μας την ενέργεια και την προσωπικότητα του. Όταν ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τη δική του εικόνα μέσα στο παρκέ και βγάζει την ταυτότητα του εκεί, συμβαίνουν όμορφα πράγματα και νομίζω πως μια τέτοια εμφάνιση θα μπορεί να μας δώσει τη νίκη».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ