Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Πρωτάθλημα μέσα στην Λεωφόρο

Ο Ολυμπιακός έδειξε στον Παναθηναϊκό πως… νικάει ο Πειραιάς, μετά το 73-58 του ΣΕΦ και με το υπέρ του προβάδισμα με 2-1 στους τελικούς, πηγαίνει στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να… τελειώνει την  σειρά και να προσθέσει ακόμα ένα πρωτάθλημα, το έκτο συνεχόμενο, στο παλμαρέ του.

Αγωνιστικά προβλήματα, πλην της γνωστής απουσίας της Σπυριδοπούλου, δεν υπάρχουν στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο, με τον Γιώργο Παντελάκη, με δηλώσεις του στο “www.olympiacossfp.gr” να ζητά από τις παίκτριες του να δείξουν την διάθεση και το πάθος τους για την κατάκτηση του τίτλου.

«Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Σε σχέση με το προηγούμενο και βλέποντας ξανά και ξανά το ματς είδαμε ότι υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε. Είναι ένα παιχνίδι για εμάς που η νίκη σημαίνει τίτλος και αυτό που ζητάμε από τις παίκτριες είναι να είναι συνεπείς στις αρχές της ομάδας μας. Να δείξουν τη διάθεση και το πάθος που έχουν δείξει στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό και να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ