Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σπανούλης: «Είμαι τυχερός και ευλογημένος που βρέθηκα σε αυτόν το σύλλογο»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το τελευταίο μεγάλο του επίτευγμα, την επιλογή του στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας της EuroLeague και στάθηκε στους ανθρώπους που τον βοήθησαν.

«Ευχαριστώ όλους όσοι με ψηφίσατε ανάμεσα στους κορυφαίους δέκα παίκτες της Euroleague την τελευταία δεκαετία. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους μου, τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και με πίστεψαν όλα αυτά τα χρόνια. Τους φιλάθλους που με αγάπησαν και ήταν δίπλα μου, τους συμπαίκτες μου που ήταν εκεί για εμένα. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και οι συμπαίκτες μου έδιναν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους για την ομάδα, για να κατακτήσουμε τίτλους, για να φτάσουμε σε τελικούς. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές μου, τους βοηθούς προπονητές που συνεργάστηκα και όλο το προσωπικό της ομάδας: τους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές, όλους όσοι εργάστηκαν και εργάζονται στα γραφεία και στις υπηρεσίες Τύπου. Έκαναν σπουδαία δουλειά και ήταν πάντα στο πλευρό μου. Αισθάνεσαι πως δουλεύεις σε ένα οικογενειακό περιβάλλον και αυτό κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνέχισε λέγοντας: «Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως θα περίμενες και θα ήθελες. Πρέπει, όμως να παραμείνεις αποφασισμένος, και να δουλέψεις σκληρά, να βρεις έναν τρόπο να επιστρέψεις και να είσαι επιτυχημένος. Κι αυτό κάναμε! Είχα πάντα τεράστιους προπονητές και συμπαίκτες που έκαναν τη δουλειά πιο εύκολη για όλους. Το πιο σημαντικό είναι ότι είχαμε χημεία! Όταν έχεις καλή χημεία, καλούς ανθρώπους, σωστούς χαρακτήρες που δουλεύουν σκληρά, τότε όλα γίνονται πιο εύκολα. Απόλαυσα κάθε στιγμή παιχνιδιού με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου. Απόλαυσα να παίζω μπάσκετ!».

Στο τέλος, ο Βασίλης Σπανούλης είπε: «Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό και ευλογημένο που αγωνίστηκα σε αυτή την ομάδα, τον Ολυμπιακό! Αισθάνεσαι πως πραγματικά υπάρχουν δίπλα σου άνθρωποι έτοιμοι να σε βοηθήσουν. Κι όχι μόνο στις καλές στιγμές όταν κατακτάς τίτλους, στους τελικούς ή σε εξαιρετικές σεζόν, αλλά κυρίως όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, στιγμές που σε ατομικό επίπεδο οι παίκτες δεν πιάνουν την υψηλότερη απόδοσή τους, κάτι που είναι ανθρώπινο. Και όλοι στην ομάδα είναι εκεί για εσένα, να σε εμψυχώσουν, να σου δώσουν κουράγιο και να σου δείξουν πως ακόμη πιστεύουν σε εσένα! Κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα!».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC