Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Το φύλλο αγώνα με τα αίσχη των οπαδών του ΠΑΟ. Τραυμάτισαν αστυνομικό (pic)

Ακρως κατατοπιστικό και καταδικαστικό για τον Παναθηναϊκό είναι το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, για την Α’1 βόλεϊ γυναικών. Σε αυτό αναφέρεται και η επίθεση που έγινε σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο με δύο σπασμένα δόντια και μώλωπες. Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί:

“Οπαδοί του Παναθηναϊκού αντιλήφθηκαν ότι μπροστά από τις κερκίδες τους υπήρχε ένας αστυνομικός της ασφάλειας και άρχισαν να τον προκαλούν πετώντας του μπουκάλια.

Αυτός προκάλεσε λεκτικά και με χειρονομίες τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να δεχτεί 10 μπουκάλια με νερό και 2 μπουκάλια προς την πλευρά των παικτριών του Ολυμπιακού. Ο αγώνας διακόπηκε για 8 λεπτά και ύστερα από συστάσεις από τα μεγάφωνα ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά”.

Αναφέρονται τα συνθήματα κατά της παίκτριας του Ολυμπιακού, Κατερίνας Γιώτα: «Γ… το σπίτι και τη μάνα, Γιώτα που…α, Γιώτα ζούμε σε τσόντα να σε δούμε», ενώ ακόμα:

«Στο 4-3 του 3ου σετ φίλαθλοι της ομάδας του Παναθηναϊκού έφτυναν την παίκτρια του Ολυμπιακού Χριστοδούλου Στέλλα που ετοιμαζόταν να κάνει σερβίς. Ο 1ος διαιτητής κατέβηκε από τη σκάλα. Το παιχνίδι διακόπηκε για 2 λεπτά, έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα που προειδοποιούσαν τους φιλάθλους πως την επόμενη θα γίνει εκκένωση του γηπέδου. Οι φίλαθλοι συμμορφώθηκαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Στο 17-21 του τρίτου σετ άναψαν καπνογόνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αλλά με άμεση επέμβαση του Γυμνασίαρχου απομακρύνθηκαν (τα καπνογόνα) από το γήπεδο πριν γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα».

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ