Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Αγγελόπουλοι: «Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε με αυτή την πρωτοβουλία» (vid)

Ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμα μία φορά το ευαίσθητο κοινωνικό του πρόσωπο, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, με δηλώσεις τους την κάμερα της ΕΡΤ, να μιλούν για την πρωτοβουλία της ομάδας, αλλά και το μέλλον του Θρύλου στην φετινή Euroleague

«Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Σήμερα το πρώτο παιχνίδι. Ευχαριστούμε την ΕΡΤ που στηρίζει. Είναι μια ευκαιρία να δει σε ελεύθερο κανάλι όλη η Ελλάδα την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε με αυτή την πρωτοβουλία. Θα κάνει καλό και στην ομάδα. Είναι πολύ καλό για την ομάδα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, που, αναφορικά με την πορεία του Ολυμπιακού στην Euroleague, τόνισε:

«Έχουμε πάει καλά ως τώρα με εξαίρεση την ήττα από την Ζαλγκίρις. Είναι ανταγωνιστική η ομάδα, ο στόχος της οκτάδας είναι ρεαλιστικός. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά παντού».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Ήμασταν θύματα του κορωνοϊού κι εμείς. Τώρα είναι όλοι καλά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ότι κι αν κάνεις είναι λίγο. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα. Ο αθλητισμός και η κοινωνία είναι ένα», ενώ για την Euroleague πρόσθεσε «Πάμε πολύ καλά και είμαστε αισιόδοξοι».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ