Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΕΣ

Μουνιόθ, Κοκκινάκης: «Βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα και πάμε για τον τίτλο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ και ο λίμπερο του Ολυμπιακού Μένιος Κοκκινάκης που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του στη σειρά των ημιτελικών δήλωσαν για την πρόκριση στους τελικούς:
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ δήλωσε:

«Ο στόχος μας δεν είναι άλλος από το να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε αγώνα. Είναι λογικό στην αρχή με την όλη κατάσταση να μην έχεις ρυθμό αλλά σιγά σιγά και μέρα με τη μέρα βελτιωνόμασταν. Για να πιάσουμε την απόδοση που είχαμε πριν την πανδημία και την διακοπή είναι αδύνατον, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε σε μία κατάσταση που θα μας δώσει το πρωτάθλημα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο τι κάνουμε εμείς ως ομάδα για να πάρουμε τον τίτλο και όχι στον αντίπαλό μας. Αυτή είναι η κουλτούρα μου όπως και η φιλοσοφία του Ολυμπιακού».

Το λίμπερο του Ολυμπιακού Μένιος Κοκκινάκης είπε:

«Πρώτα απ’όλα πολλά μπράβο στους παίκτες των δύο ομάδων για αυτή την ημιτελική σειρά, όπως και στο άλλο ζευγάρι. Κάτω από δύσκολες συνθήκες είμαστε ξανά στα γήπεδα και είμαστε χαρούμενοι γι’αυτό. Υπάρχουν δυσκολίες γιατί δεν μπορεί ένα κορμί να είναι έτοιμο μέσα σε ένα μήνα και να πιάσει το πικ της απόδοσής του. Εμείς στο πρώτο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά αλλά το θετικό είναι ότι πολύ σύντομα καταφέραμε να βελτιωθούμε και να πάρουμε δύο νίκες με 3-0 σετ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Φοίνικας. Η πρόκριση μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες την δουλειά για να πάρουμε το τρόπαιο. Δεν προλαβαίνουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα, απλά πρέπει να πιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΕΣ